Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet


Kärlek är något förunderligt


vackert och stort


kärlek kan höja en till skyarna


men alla får inte uppleva den


ödet förde oss samman


känner mig lyckligt lottad





Fri vers av Tosca
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-25 18:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Underbart... om kärlek
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Ödet tror jag inte på.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca