Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Män är helt enkelt makabra, medan kvinnor är mera av änglar, så är det bara. Bilden får här illustrera vad en gentleman förstår hur att begagna sig av situationen i det fall att han blir uttagen att frivilligt bistå brandkåren.


Makaber olustighet







En fest pågår på femte våningen i en hotellsvit.
Genom dörrarna ut till korridoren väller det in rök från en häftig brand som brutit ut i ett av hotellrummen och som spridit sig vidare till nästa våning.
I det här fallet brinner det häftigt i hela fjärde våningen och hela femte våningen är rökfylld så när som på själva hotellrummen.
En man fattar situationen snabbt och samlar männen för en snabb lösning.
Så ropar männen plötsligt att man tvingas hoppa för att söka klara livhanken.
Som de gentlemän de är ropar de sedan också 'Damerna först'.
I den förvissningen att om de (kvinnorna) hoppar före männen, männen skall komma att ha något mjukt att landa på och därmed säkra sin överlevnad.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-23 19:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
ja du...det är aldrig särskilt lätt här i livet...stackars oss !
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP