Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är vi


Vem är jag
att hata dig

Vem är du
att straffa mig

Vem är jag
att såra dig

Vem är du
att dömma mig

Vem är vi
när allt vi gör
är det bästa vi kan
med det vi har
det vi är
just nu




Fri vers av lindhag
Läst 536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-09 18:44



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Man studsar igenom.
Hårt,mjukt.

Verkligen en funderare.
2006-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lindhag