Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sanning


Logiken missar


det förnuftet anar


hjärtat förstår


men själen vet




Övriga genrer av lindhag
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-03 14:04



Bookmark and Share


  Connie
Den här är så bra. Det finns många bottnar, jag gillar när man får tänka efter.
2021-08-10

  Quasimodo
Precis så för sista raden, själen vet orubbat !!
2009-12-10

  Mangal VIP
Snyggt! Sanningen i olika nivåer.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lindhag