Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörligt i väntan på...

Åh, du bitterljuva
Rörelse mot
Rörelse in

Att välkomna smärta
I varje andetag
Då allt lossnar
Och faller sönder

Som splittrat glas
Mot din strupe
Och du talar
Så jag förstår

Glasklart

Himlavalvet blinkar
Okynnigt mot min framtid
Som inte är
Bara fungerar

Åh, du bitterljuva
Sötma från din tunga
Värme från din hand
Lugna slag genom tröjan

Låt mej försvinna nu
Till tomma mörka hål
Där mina tankar
Blir din framtid




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-23 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ännu en. fantastisk. bokmärkt..
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya