Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andaktig väntan



En kyss på varje fingertopp
Och en på dina ögonlock
Och en skälvande mot din mun
Och du är min
Om bara för en stund




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-24 10:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbar liten varm vers!rymmer massor!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya