Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre månader kvar...

Det är ju så man får hjärtklapp
klar är bara en atrapp
ingen klapp...

Tre månader kvar
var i allsindar
jag mer tid tar...

När man ej sin tid behöver
då skulle man kunna hälla över
den på en burk låta lediga timmar där i simma
och sina kroppar till dubbel tjocklek trimma
så man gott kunde förnimma:

Att inte bara sparad slant ger ränta
utan likadan förhöjning på
tiden kan en tidsfattig jänta
givetvis sig alltid förvänta!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-24 14:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir glad av dina ord...varma och vänliga!
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt