Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evigt sökandes genom livet.


Korpens vingar



Med en naken själ vandrar jag sökande.
Vaken i drömmen jag ser en fågel.

En korp med svarta vingar.
Korpen är jag.
Kastar mig ut och flyger fri.

Ser källan av liv som springer ur berget.

Landar som vattendroppar i min själ.
Viljan att leva här och nu.

Med en känsla av frihet som
spränger sönder all evinnerlig längtan


av närhet.



Helena 2011-03-06






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 445 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-26 11:01



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Åh så bra....den går rakt in i min själ
2011-10-13

    ej medlem längre
finfin!
2011-09-28

    ej medlem längre
Underbar...

en friskhet skönjer jag här
ett bejakande...

så fri, så öppen för liv...för kärlek
2011-09-28

    Birgersdotter VIP
tycker om...
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW