Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vägen...

Bara en handstor
solglänta fick
Du och jag
att vara i...

Under fem år
och Du spår
aldrig ifrån
varann vi går...

Bara en solstråle
för Dig och mig
att hålla i...

Ej så det blev
det kom ett brev
i en fart, som ett drev...

I mörkret jag klev
I mörkret jag blev
Tills sist sa nå´n: Lev!
Glöm! Sluta dröm!
Ta upp något annat!

Så nu har jag hittat en ny töm...

Och fått till en alldes egen söm...

















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2011-09-26 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt