Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att fika efter alls...

Vi tycker så olika
jag blev hembjuden till en på fika
han sa alla muggar måste vara lika
oj sa jag men om de har olika mönster
är det ju, som emot en ny värld öppna ett fönster
så blir de ju precis, som oss människor förstås
lite lika men ändå så lockande unika...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-26 15:52



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Ja, kaffe eller fika, det kan kvitta lika; det är ju på knoppen bakom koppen vi är nyfiikina!
2011-09-30

  Ninananonia VIP
Gillar denna :)
2011-09-26

  lodjuret/seglare VIP
Du muntrar upp när iskall vind blåser
utan sentiment, utan choser
2011-09-26

    Birgersdotter VIP
så sant...bra
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt