Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Öppnar mig
för dig..

Kom in i min
själ.


Kom in i hela
mig.

Lev i mig,
andas din själ



genom mig


Helena 2011-09-27







Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 390 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-27 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En välkomnade text med så många bottnar av innerlighet.
2021-03-01

    lory
underbart,stark
2011-12-15

  Ronny Berk
känner diktarjagets sökande inom nuet
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW