Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Jag ser regndroppar
som faller från himlen
samtidigt som solen skiner
men jag känner dem inte

virvlande snö
frostbitna blommor
på en grönskande sommaräng
där vi dansar

du har ljust hår
men dina ögon är svarta
du känner hat
jag känner kärlek

vi omringas av färglösa
regnbågar och
vi gråter samtidigt
som vi skrattar

du säger något till mig
men jag hör inte
för glaset är i vägen
en vägg som skiljer oss åt

och plötsligt är du borta
jag viskar ditt namn
och omfamnar din skugga
samtidigt som jag försöker

hålla mitt sinne i schack
men plötsligt vaknar jag upp
det är mörkt och kallt omkring mig
med ens en röst – din;

"jag vet inte vad som är sant,
det vet bara du"




Bunden vers av Lisa Höglund
Läst 465 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-27 19:03



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket fin text.
Bra driv och en intressant avslutning.
Bra!
2014-01-12

  aol
så fin text
2014-01-12

  Junitvillingen
Så fint du poetar kära Lisa, orden känns så följsamma & de berör mitt inre. Vemodsvackert!
2011-09-28

    ej medlem längre
En väldigt fin text.
2011-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Höglund
Lisa Höglund