Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren lycka..


Kommer du ihåg?


18..
Nytt körkort.
Lånat farsans blåa 240.
Kassettbandet fulltankat.


Vrida om startnyckeln.
Gasa.
Stereon högt.


Magiskt.
Äga vägen.
Lyckan, friheten.


Fri.

Kommer du ihåg?



Så känner jag mig idag.


Helena 2011-09-28








Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 301 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-28 08:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det var en härlig känsla...kul att kunna känna den ännu
2019-01-24

    Birgersdotter VIP
härligt ..jo minns vilken lycka i en passat
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW