Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget påhitt!

En fotbollsspelare från Gnaget
släppte inte alls det starka taget
när hon då gjort slut
han var kvar, som förut
men sa hon: -Tar du ej till uppslaget?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-28 09:34



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den här fattar jag absolut inget av
men så är det ju inte
precis första gången heller.
Vad sjutton menar människan?
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt