Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen från en pappa


När du ännu fanns


När känslorna får svalla, då kan man andas fritt.
Och känna livets strömmar, i allt som varit mitt.
Men när tankarna får spela, då kan det vara svårt.
Att inte börja gråta, för livet som var vårt.

Att bara sitta still och drömma, kan vara underbart.
Att inte vilja glömma, det minne som var rart.
Men ibland så kommer tåren som rullar på min kind.
Och glädjen som var nära, är nu sorgen min.

Och tänka sig tillbaka, i tiden som var vår.
Kan göra att man skrattar, fast tiden den var svår.
Men kan man bara tänka, att tiden läker sår.
Så kan man kanske ana, ett liv som andas vår.

Helena 2010-09-28






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 1024 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-29 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När känslor vaknar och tar plats - då blir minnena så levande. Precis så.
2021-03-01

    ej medlem längre
En sorgsen text som går från tår till det positiva "ett liv som andas vår". Härligt!
2019-02-11

  stig wikman
UNDERBART.
YES.
Sådant här gillar jag .
bokmärkes
naturligtvis .
KRAM.
2013-05-13

  Ronny Berk
finstämd och vacker hyllning till en älskad pappa, känslosam och med ljusa minnen ...
2011-11-01

    Birgersdotter VIP
stark fin text
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW