Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte sjunger glädjen där...

En friskförklarad man från Wien
hör doktor´n säga: -Du är mer än fin!
Jag önskar dig allt gott
för av mig har du hjälp fått!
-Nu en vanlig! Förr var jag Bruce Springsteen


Men kanske hos någon här...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-30 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt