Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har jag upplevt, i en meditation.


Den stora vita ängeln



En ängel står framför mig,
öppnar mitt bröst och ger
mig kärlek och energi.

Den lyfter sina armar och
jag känner kraften som
fyller mitt hjärta.

Energin som flödar från honom,
fyller mig med liv.
Liv som rusar in i mina ådror.

Jag är i ett hölje av kärlek.

Utan ord talar han till mitt hjärta;
Du är aldrig ensam.

Jag böjer mig bakåt och tar
emot all kärlek som fyller mig.


Jag här och nu..

förevigt.



Helena 2011-03-09




Fri vers av HelenaW
Läst 303 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-30 10:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En fin varm och ljus om vad man kan uppleva i meditation.
2011-10-07

    Birgersdotter VIP
vackert
2011-10-02

    ej medlem längre
Mycket vackert. Jag blev berörd av din text. Änglar behövs.
2011-09-30

    Maria Malm
Man kan få många fina upplevelser i samband med meditation, som ger mycket energi.
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW