Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst.. 10 år senare..


Varför


Två månader har gått..
Varför?
Saknar dig gränslöst.

Hösten har kommit.
Löven dalar ner
över marken.

Snart kommer frosten.
Liksom frosten i
mitt hjärta.

Hösten kom den 16 juli.
Då dog löven i mig.
Hoppas du har
det bra.


Kramar din dotter Helena
Måndagen den 17 september 2001




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 884 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-01 23:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
djupt berörande
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW