Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titlelpoesi!

Nattens bågskyttar
Verikal, horisontell och en mittpunkt
Suveräna makt
Tid för eftertanke
Nya tider även där
Violà Poesi
ur solen
Stenens språk
Den svenska synden
Förgäves
Tålamod...
Träkors
skuggor
Det frusna vill smälta
Ingen skillnad
Höstmorgon 2 oktober
nakenhet




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 12:00



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra, vännen!
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt