Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sanning


Lycka/Smärta


Lycka gör dig till den du vill vara

Smärta gör dig till den du är




Övriga genrer av lindhag
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-01-10 13:33



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Hmmm... Den tål att funderas på! En tanke som kan välta det mest inrotade liv... Bra!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

lindhag