Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man träffar en själsfrände


Äntligen



Öppnade mina ögon och där fanns du.
Själen log och kom hem till mig.

Som jag har väntat,
och nu är du här.

Tack.

Helena 2010






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-03 08:52



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Underbart
2011-10-09

    ej medlem längre
Dina dikter speglar en förmåga att se ljuset, som trots allt finns.
Jag tycker om att läsa dikter som denna och är tacksam över att göra det. Nu var även jag benägen att se något gott.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW