Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vakna


Alla verkar sova




Timmen är sen,
du måste vakna.

Du kan inte sova nu!

Försöker väcka dig,
men du bara slumrar.

Yrar att du vill sova

Drar dig ur dimman,
men du stretar emot.

Vill inte, vill inte vakna.

Ser allt klart men,
alla bara sover.

Hela tiden.

Vill att alla ska se,
det underbara.

Livet som är här och nu.

Måste hinna,
innan det är försent..


..för att leva.



Helena 2011-09-16






Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-10 14:38



Bookmark and Share


  TT
...fin text...tycker om!!!
2011-10-11

  Mow Dean VIP
Livslust.
2011-10-10

    Birgersdotter VIP
väldigt fint att du ser..
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW