Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära


Vi


Mina ögon är dina, dina ögon är mina.
Jag andas dig genom min själ.


Du savar i mig, jag sväller i dig.
När vi möts blir jag hel.

Vi två blir en.
Drömmar jag drömt, tankar jag tänkt..


..om dig allena



Helena 2011-10-05




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-05 12:23



Bookmark and Share


  anits VIP
vackra tankar
2011-10-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
kärleksunison underbarhet
2011-10-08

  TT
...vackra tankar och ord...gillar!!!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW