Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vorden.

 

 

Ibland är det som om livet skvalpar kring fötterna och

väter ner en med regn ovanifrån,

 

När man egentligen ville ha

en liten höstlig vind som påminnelse.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP