Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 åriga dotterns ord..




Mörkt?

 

Tass, tass

nerför trappen.

Mörkt? Jättemörkt?!

 

Stora ögon,

vaken när man ska sova.

Leende, mörkt, jättemörkt..

 

Lycka..

 

Helena 2011-10-03




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-03 11:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Å så fint
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW