Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen små ögonblick.


Varje dag är tusen små ögonblick.

En blick.
En kastanj.

Ett lende.
En vindpust.

Så jag skulle inte sörja
om jag var en dagsslända.




Fri vers av Tina-sol
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 18:22



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackert! En fin påminnelse om hur stor rikedom som ryms i varje enskild dag ...
2011-10-05

  Larz Gustafsson VIP
Det skulle jag. Men nu är du inte det.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol