Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur läggs orden bäst...

Ett tufft gäng ifrån Stora Bjugg
beställer på hotell Gudens Glugg
Mat, drink i en fart!
Guds hus! Finns ej sån start!
Men kanske *nattvard* utan tilltugg...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 16:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du skriver ofta så en o annan
läsare vill va med dricka ur kannan
av ord som du dricker upp
va me om någon slags kupp
där betalas glatt för sup varannan
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt