Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munvig!

En så medveten präst ifrån Djinn
vill ej ha mur runt kyrkogården sin
de, som är där nu
de kommer ej ut du
de, som är utanför vill ej alls in...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-05 10:20



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
alla vill till himlen
men få vill ju dö
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt