Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tankar

 

Det är emot timmar vi vandrar,

vart och ett liv som tickar i

hastiga små jordeslag.

Med en munfull fyller vi brösten med dagar och nätter, när

vi andas ut flyttar molnen på sig en liten bit

i sänder för

 

Livet kommer lite pö om pö

för att levas lagom och sedan dö.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-05 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilken skön livsbild!
2011-10-06

  Anna*
Fyndiga formuleringar som leder vidare timme efter timme ända till slutet! Applåderar
2011-10-06

  filosofian
Mysig och tänkvärd.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP