Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greppa


Ser er,
hur ni öppnar ögonen
som kattungar som plötsligt möter världen.

Kanske ryggar ni tillbaka,
eller tar ett första steg mot framtiden.

Ser,
men kan inte följa er vidare
på resan.

Tvingas släppa taget.

Hoppas ni greppar




Fri vers av Tina-sol
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 20:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett klassiskt dilemma.
"Let go", som Heartbreakers sjöng (nej, inte Tom Pettys utan Johnny Thunders').
Min mor hade nog lite svårt med det där när jag sent omsider fick ändan ur vagnen.
2011-10-05

  knappen
As nice! Tack för den
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol