Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstglöd


Älskling, svep dina armar
kring mig
som en halsduk

Det är höst




Fri vers av Tina-sol
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-07 07:13



Bookmark and Share


  Cris
Meeuw.. va fint!!
2011-10-07

  Jakob Drakros
Skönt
:)
2011-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag är övertygad om att du alstrar en hel del värme också.
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol