Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag att råda andra?


Det är inte lätt att växa upp,
hitta rätt,
ta form och plats.

Och jag kan inte rädda världen.
Heller inte göra andras val.
Kanske implementera en ton i någons huvud,
men inte tvinga fram en mening.

Mina åsikter är inte andras lagar,
kanske heller inte andras sätt.

Jag har bara levt lite längre
och formats efter det.




Fri vers av Tina-sol
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-07 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men det finns objektiva sanningar.
Tyngdlagen t ex.
Eller lagen om sådd & skörd.
2011-10-09

    Birgersdotter VIP
Så sant... bra skrivet
2011-10-09

  Blodros
tänkvärda ord...
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol