Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framgång kan ge...

På en bokmässa härom året
hör jag en grupp om skrivarpriser prata,
en av dem drar sin hand igenom håret
säger om han får Augustipriset
då blir det väl sen bara ett Nobelpriset
men då bröt skrattet ut i gruppen och nån sa
du blir så klart utvald att vara med i: På spåret!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-08 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt