Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somt som faller men står ändå

 

 

Vilka frågor ska de ställa

när jag vandrar svaren i min blick

och hur ska de ställa frågan

när de inte ville lyssna utan bara gick

 

Du är molekyl i vardande

som en neon i himlavalv

hur ska man kunna svara på allt

när du verkar mig som jordliga skalv

 

Jag är en darrande Oktober

lika avklädd och naken som den

men om de ser att jag lever

klär de på mig sen

 

sätter de svaren i min handflata

svaren på frågor de fått av mig

eller

vankar de av och an med blicken

innan de frågar dig

 

Jag bryr mig inte om deras frågor

nej, jag är min egen person

jag vet att man inte ska döma folk

bara för deras takt och ton.

 

För mig är ljuset delat

man har dag och man har en natt

och allting därimellan så de

borde säga att

 

Världen är en vanlig ballong och

livet är fullt av serpentiner

regn kan vara tårar som faller

som smälter glasyren på masariner

 

och jag kan vara brickan orden serverades på

golvet varpå frågarna gick

inget kan vara närmre än

kärleken i din blick.

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Yrre VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2011-10-08 21:40



Bookmark and Share


    Frida s and
Mycket vackert skrivet.
2011-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP