Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talade stilla

 

 

 

Som om

 

jorden rämnat

 

Och han vilade pannan mot min bröstkorg

 

Frågor kan ställa sig så

 

Och vi hade sett var sol

som natt som dag

och vi hade sett oss själva i ljuset av

sanningarna

 

Dansade vi då eller stod vi som Somon och

Gomorra

darrande utan förmågan att

 

förstå

 

Himlar måste ställa sig högre än så

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-08 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det var det där med att beröra ja.... tack.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP