Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rätt vacker dikt.


Skulle kunna skriva en
rätt vacker dikt idag
men låter den inte få luft.

Lägger den i botten av högen
med läxböcker.

Jag är för gammal för att studera.
Det är dags för mig att skriva
reseskildringar.




Fri vers av Tina-sol
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-09 09:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Då får vi ha den innestående.
Reseskildringar har jag alltid gillat.
Jag började tidigt med Heyerdahl och Eric Lundqvist.
2011-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol