Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken är lånad från en textrad av Melissa Horn.


Jag behöver dig, kom hit och rör om, jag behöver något att skriva om.


Det är Melissa Horn,
det är Zelmani
och te som smakar apelsin.

Jag har fötterna på bordet
och känner mig lite för trygg i mig själv.

" Jag behöver dig, kom hit och rör om,
jag behöver något att skriva om".

Det är för lite spets på mina underkläder.
Det är för lite färg.
Det är för få lekplatser på natten
med gungor och klätterställningar
och samtal som varar till gryningen.




Fri vers av Tina-sol
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-10 22:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samtal som varar till gryningen är lite av känslan i "Me And Bobby McGee".
2011-10-11

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-10-10

    ej medlem längre
Den här tyckte jag otroligt mycket om. Vackert.
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol