Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillungen min

 

Belyst är du

lingul av solar ja,

alla tiotusen strålar

från dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
gosenos!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP