Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle ha kritiserat mig


Det är samma skor,
samma som när du gick vid min sida.

Men jag gillar de här skorna?
Eller har jag svårt att släppa det inövade?

Jag vet att du skulle ha skakat på huvudet
för mitt tjat om trygghet,
att du skulle ha kritiserat mig
utan att låta kritisk
bara saklig

För jag fick fatta mina egna beslut.
Men istället valde jag att avstå
tills jag bara följde med.




Fri vers av Tina-sol
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-11 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol