Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädrad.

 

Begå höst mot mig, liv.

storma mitt inre, vattna mig och

blås alla gamla bon ur

håret på mig.

 

sedan när jag vilat min vinter

ska jag gro.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 06:24



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Wow, vilken underbar liten text med stort innehåll -

"sedan när jag vilat min vinter

ska jag gro " -

javisst!! För vips är våren här igen! Du poetar så vackert - älskar dikten, den känns så ljuv att "vila i". Kram:-)
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP