Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det hit vi drömde? (II)



I alla samtal planterade vi frön.
I alla samtal lade vi järnvägsräls.

Vi packade våra ryggsäckar
och resrutten var tatuerad i
hungrig blick.

Reste vi?
Stannade vi kvar?

Var det hit vi drömde?




Fri vers av Tina-sol
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-18 17:50



Bookmark and Share


  Quasimodo
Många gånger blir frågorna fler än svaren, talande för det här!!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol