Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cement och gelé.


Det finns människor som badar i gyttja.
Jag badade i cement.
Det var enklare så.
För att begrava gelén som fanns där under.

Men jag spricker nu.
Det är ett eget val.
Att ta saker för vad de är.

Inte förstora.
Inte förlora.
Inte ha ont och aldrig visa.

Så lås upp handbojorna jag har på ryggen.
Ta min hand så promenerar vi en stund.

Det är varken cement eller gelé,
men väldigt skönt att prata.




Fri vers av Tina-sol
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-22 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol