Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Jag vet att dina läppar

kan kyssa bort mina tårar

från min kind

 

jag vet att dina kyssar

kan skölja bort min smärta

och fylla mig med liv

 

jag vet att dina ömma kyssar

kan värma min hud

sådär som bara du kan

 

jag vet att dina läppar är mirakel

för ingen kan som du

ta min andedräkt

och göra den till din

 

du är mitt mirakel älskade

mitt mirakel

är du

 




Prosa av Ninananonia VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-22 22:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du kan verkligen beröra och känna kärlekens magi
2011-10-23

    ej medlem längre
Ömt !!!
2011-10-23

  peter markurth
Bra
2011-10-22

  Osvalds_Dotter VIP
* gillas *
2011-10-22

    ej medlem längre
Berörande vackra är dina ord.
2011-10-22

    ej medlem längre
vacker kärleksfull hyllning..
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP