Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjulspår.


Man vet att man börjar lära känna sig själv
när man har blivit gammal nog
att relatera till tidigare erfarenheter

och lösa situationer, på samma sätt
igen och igen.

Man lär känna sig själv
och sina mönster
efter några rätt
eller ett par fel

Som en gammal traktor
som kört fast i lera.




Fri vers av Tina-sol
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 00:02



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Det ligger något i det.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol