Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goddag Poet!

Goddag, Poet du rara
nej är Du redan här!
På Ditt ord väntas bara
av oss Din läsarskara
att snart det hos oss är!

Och allas ögon glittra
i nattens mörka sal
när Dina pennor kvittra
och tankar då så vittra
förvandlas om till tal.

Nu dåsar vi som döda
tills orden Du framställt
med glädje och med möda
för de ger oss ny gröda
och vi ser nya fält.







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-23 08:17



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
visst väntar vi på alla dessa vackra underfundiga ord..många kommer ifrån dig
2011-10-23

    ej medlem längre
Fint...
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt