Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orala trollkonstnärer...

Fem män och en tös från Tender
hänger i en livlina för två över sjöns stränder
fyra bör hoppa ner
tösen sa, hon är van att göra, som far ber...
Då ser hon plötsligt fem män, som klappar händer...

Kontentan av detta, som står här ovan
är ju att en sån stil har ju politiker, den gåvan
de talar till oss, ser på oss och ler
och vi tror att vi fått, som de lovat eller kanske mer...
Men det löses mest upp till 0 i den bortrinnande novan...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-24 14:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du tar mej fiddlan priset
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt