Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergång

Allting var.
Förut var allting.
Men nu finns inte är.

Vi såg det, kände det.
Upplevde det.
Alla förstod.

Nu vet jag inte längre
vart, vem, hur jag är.
Var.

Jag kom ihåg.
Jag mindes det.
Inget varar för evigt.

Då var allting.
Nu är inget.
För inget består.




Fri vers av frail
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-01-12 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frail