Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara dominant eller glidflyga?


Det är så mycket av allt
och jag har inte bestämt mig för någonting.

Ska jag glidflyga?
Eller vara dominant?

Tro mig att jag kan båda,
men jag har inte bestämt mig för någonting.

Och det i sig är nytt.




Fri vers av Tina-sol
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-25 16:43



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Bravisimo, fint!
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol