Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort runa över Fluga.


Idag fick sista husets fluga
hädan gå
uppå den ljumna spis
parad de lit
fanns ej att få
bara en gammal sopekorg
för ihjälslagna flugan
inget öga vått av sorg
men jämväl ska jag sakna
den tid av året då
dina fränder vakna




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-27 16:47



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Det har blivit en konstart att fånga dem i glas och släppa ut dem ungefär sedan den här skivan kom (1983); man får passa på då de sitter på någon köksdörr och tvättar sina ben då är de ouppmärksamma, annars är det omöjligt

jag slår bara mygg i självförsvar
enligt samurajernas hederskodex

=)

till din Fly on the Wall

http://www.youtube.com/watch?v=7DIHfaDzp50

Be well,
LPWJ

2011-10-27

  Mr Lindemann VIP
Jag hade en fjäril här i två dagar
vad gör man med dem?
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP