Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arla seende


Han kan lägga
armen runt som för att

vinna tid vinna löften och hon kan
vrida fingertopparna

hennes handflator som läggs över hud

och tankarna som för henne långt i från gud
och hon böjer sitt huvud

intill hans som för
att önska att livet inte fanns

så här
naket

Fruktleverantören startar tidigt precis innan sol
lägger ljus på
trädkronor och precis då
bestämmer hon sig för att gå

hon har sin ångerrätt att lita på



ibland ter sig möten så






Fri vers av Yrre VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-27 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP